При завъртане на ключа вратите се закючват и отключват веднага. Ако някой знае как да реша този проблем, моля да ми пише. Същто така иска да попитам как се сваля кората на шофьорската врата на Алфа 146.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблен с централното закючване на Алфа 146
Collapse
X
-
КОлега има едни щангигички под кратите на корите за заключването тя се е издавила...Кората се сваля има 3 шестограма...единя е на дръжката другия е точно където се отваря вратата има едно правогълниче махаш го и там има един болт..колонката на вратата се маха и там има още един.После всичко е на щипки дършаш,но внимаваш де...
Почисти мезанизма за затварянето и го напръскай с нещо да не замръзва.Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoКОлега има едни щангигички под кратите на корите за заключването тя се е издавила...Кората се сваля има 3 шестограма...единя е на дръжката другия е точно където се отваря вратата има едно правогълниче махаш го и там има един болт..колонката на вратата се маха и там има още един.После всичко е на щипки дършаш,но внимаваш де...
Почисти мезанизма за затварянето и го напръскай с нещо да не замръзва.
Comment
-
м/у другото има ли аларма?моята като я взех беше ток,нямаше аларма и ходих при майстор да и постави,дали той нещо сгафи за да се застрахова или си е проблем на 146ците ми каза -забелязах нередност в централното ако имаш проблем ми се убади.в началото беше добре но понякога като я отключа и ако не я отворя веднага се заключва сама и трябва да бръкна с ключа.добре че пусна тази тема хей сега ще му звънна и ще те уведомя.
Comment
-
Първоначално публикувано от valio_6369моята е имала заводска аларма ,но аз я имам от скоро и много не и чувам .Може и да има аларма а този от когото я купих явно гледаше да се оттъпве от нея и много не ми обясни и сега се бия като вода у бряг
Comment
-
Колега - модула на централното се комадва от микроключета в машинката във вратата чрез подаване на маса на съответен кабел, за са направи lock или unlock. Ако едното от тези микропревключвателчета седи в положение заключено, т.е. подало е маса на сигналния кабел за lock, то нормално е като отключиш модула веднага да заключи!
Трябва да се почисти или смени - зависи какво е положението конкретно. Кората на вратата се маха лесно като се освободи навсякъде - просто разгледай - по памет ми е труно да ти опиша, но няма какво да те затрудни ако си свалял на други коли корите.
Някой каза че като отключи колата и след малко тя се замозаключва пак - това е стандартна функция на алармата - казва се пасивно самовключване - когато сте отключили врата но не сте влезли след 20на секунди алармата пак заключва и преминава под охрана. Обикновено на съвременните аларми тази функция е програмируема и аз винаги я махам, защото е досадна понякога.
За съжаление все сте от извън Сф и няма как да ви се помогне, но предполагам че всеки алармаджия около вас ако му се занимава с разглобяване ще ви оправи подобен проблем.Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
-
ас имам подобен проблем но понякога става така.значи като натисна копчето на дистанционното да заключи прещракжа да заключи и пак се отключжа в последстжие разбрах че е от дясната врата като я заключа с ключа нея се заключват а като залюча лявата не става,но още не смея да я отворя щото не съм много голям майстор и не знам дали ще успея :P
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от valio_6369моята е имала заводска аларма ,но аз я имам от скоро и много не и чувам .Може и да има аларма а този от когото я купих явно гледаше да се оттъпве от нея и много не ми обясни и сега се бия като вода у брягAlfa Romeo - 146 - 1.6 T_SPARK 16V (120HP)
Comment
Comment